Bauma gemist? Kom naar de TKD!

donderdag 28 april 2016

Veel primeurs bij de Kemp Groep en Hans van Driel

Heeft u de Bauma gemist? Kom dan zeker naar de TKD en bekijk en ervaar veel primeurs! Alle distributeurs hebben wel iets nieuws te laten zien… De Kemp Groep heeft tijdens de TKD ook veel aandacht voor het 25-jarig jubileum van IHI. 

IHI
Met de introductie van de nieuwe IHI 85V-4 compact draaier en de conventionele IHI 55N-4 midigraver presenteert de Kemp Groep de nieuwste modellen van IHI rechtstreeks vanaf de Bauma.

Het is dit jaar precies 25 jaar geleden dat de eerste IHI minigravers op de Nederlandse markt verschenen. De betrouwbaarheid, de degelijkheid en het bedieningsgemak waren toen en zijn nu nog steeds kenmerkend voor dit merk. Op de TKD presenteert IHI haar volledig vernieuwde leveringsprogramma voor de Nederlandse markt.

Om te ervaren waarin 25 jaar productontwikkeling zich vertaald, geeft de Kemp Groep de bezoekers van de TKD een unieke kans om de machine van toen te proberen. De IHI 30G van bouwjaar 1991 wordt recht tegenover de gloednieuwe IHI 35V4 gezet.

Kobelco
Naast de grotendeels vernieuwde minigraver lijn presenteren de Kemp Groep en Hans van Driel ook de nieuwste modellen van Kobelco, de -10-serie. Door het speciaal ontworpen interflow systeem op de graafarm is de productie van de -10 serie met 7% bij een sterk gereduceerd brandstofverbruik. Door diverse wijzigingen in de cabine is het comfort voor de machinist nog verder verbeterd. Andere blikvangers zijn de Kobelco SK85MSR met stelgiek en de vernieuwde Kobelco SK140SR. Kobelco heeft reeds een compleet leveringsprogramma wat voldoet aan de eisen van Tier 4 Final.

Atlas
Tijdens de open dagen van Hans van Driel in Tiel en Ommen werd het conceptmodel van de nieuwe Atlas 150W met Tier-4 Final motor gepresenteerd. Op de TKD worden de Atlas 140W, 150W en de 160W Tier 4 Final officieel geïntroduceerd. Het model is volledig vernieuwd. Naast de nieuwe motor heeft de nieuwe Atlas bijvoorbeeld een grotere draaikrans en is de wielbasis vergroot voor nog betere rijeigenschappen.

Terex
Hans van Driel presenteert namens Terex een compleet nieuwe lijn mingravers. Er zijn vier nieuwe modellen in de 1,5 tot 2,0 tons klasse en twee modellen in de 3,5 tons klasse. De minigravers zijn met een LUDV-hydraulica uitgerust en leveren tot 20% meer vermogen. Ook de modern ogende en succesvolle compacte mobiele graafmachines (TW-serie) en de compacte wielladers (TL-serie) zijn ruim vertegenwoordigd.

Reesink Construction Equipment
Onder de vlag van Royal Reesink vormen Kemp | Hamme BVBA, Hans van Driel B.V. en de Kemp Groep samen Reesink Construction Equipment. Met een breed pallet aan A-merken is men uitstekend in staat om de klanten optimaal te bedienen. Met één centrale servicedienst werkend vanaf 5 verschillende locaties in de Benelux is service in uw regio gegarandeerd.

Wij begroeten u graag op onze gezamenlijke stand.

Bauma gemist? TKD!
Bauma gemist? TKD!
Bauma gemist? TKD!