Eerste Kobelco SK210lc voor Houdijk

maandag 27 januari 2014

Over de eerste ervaringen met zijn nieuwe Kobelco SK210lc zegt Houdijk het volgende; "Hij is opvallende zuinig. Het brandstofverbruik van 10 liter per uur ligt ver onder het gemiddelde van wat ik gewend was. En ik zit in deze cabine ook heerlijk. Dit bevalt me uitstekend!"

De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Doordat Kobelco zich constant richt op het verlagen van de brandstofkosten geeft het de eindgebruiker de kans direct meer rendement te halen per draaiuur. Naast het lagere brandstofverbruik, een lagere fijnstofuitstoot en een lager NOx-uitstoot kenmerkt de SK210lc zich ook als de stilste machine in de markt op dit moment. Ondanks al deze besparingen is de capaciteit van de SK210lc zeer groot.

De nieuwe Kobelco's zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de FOPS 2 cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. Achter de stoel is er voldoende ruimte voor een grote koelbox.

Naast de standaard boordcomputer (voor standaard onderhoudsgegevens en verbruik) zijn alle Kobelco's boven de 8,5 ton voorbereid voor het KOMEXS en een start/stop systeem. KOMEXS is het officiële Kobelco machine monitor systeem om via internet alle onderhoudsgegevens, urenstanden, verbruik en werkstanden uit te lezen. Bij de introductie van dit GPS systeem komend voorjaar worden ook alle reeds geleverde Kobelco´s voorzien van deze systemen.

Kemp wenst Houdijk heel veel werkplezier met deze fantastische Kobelco SK210lc. Klik hier voor meer specificaties of bel 030 - 666 60 66.

Eerste Kobelco SK210lc voor Houdijk
Eerste Kobelco SK210lc voor Houdijk
Eerste Kobelco SK210lc voor Houdijk