IHI 12VXE voor R. Mobach uit Echteld

dinsdag 7 januari 2014

R. Mobach Echteld is een bedrijf in de Groenvoorziening bestaat vanaf 2009.

Je kan Rafael bellen voor de grotere klussen in de tuin, van bomen rooien tot in de grond met een verrijdbare strokenfrees, het opruimen van grote hoeveelheden bladafval met een mobiele bladzuiger. Ook in het bezit van een mobiele houtversnipperaar en een aangedreven grondfrees voor de gehele tuin weer piek fijn achter te laten.

Naar goed overleg op ons bedrijf in Tiel, zijn we tot de conclusie gekomen dat de beste minigraver voor Mobach zou zijn de IHI-12 VXE Mede doordat Rafael er ook een sorteergrijper er aan wilde hebben voor de minigraver optimaal te kunnen gebruiken Doordat de boomcilinder boven de giek zit gemonteerd is deze niet kwetsbaar voor beschadiging, de rupsen zijn langer ,daardoor staat de machine stabieler De onderwagen is hydraulisch uitschuifbaar van 870 mm naar 1.130 mm Verbeterde joysticks met luxe servobediening naast de machinist dicht onder handbereik, met diverse functies elektrisch verstelbaar ook voor de sorteergrijper Dubbele rijsnelheid die ook elektrisch verstelbaar is schakelbaar in de rijhendels Uitstekende bereikbaarheid voor onderhoud.

Ook wil Mobach de minigraver inzetten voor het zetten van grotere lengtes schutting, door het gebruik van een palenboor, die ook direct op de machine past Kan deze vrij gemakkelijk ingezet worden d.m.v. de hydraulische snelwissel.

Graag willen wij Rafael Mobach bedanken voor zijn keuze en hem veel succes wensen in de toekomst.

IHI 12VXE R. Mobach uit Echteld
IHI 12VXE R. Mobach uit Echteld