Kobelco SK10SR voor Kennes Verhuurt

woensdag 28 januari 2015

Kennes Verhuurt heeft onlangs uit handen van Frans Verbunt, vertegenwoordiger bij Hans van Driel B.V. in Tiel, een nieuwe Kobelco SK10SR in ontvangst genomen.

De Kobelco SK10SR heeft een uitschuifbare onderwagen (750-980 mm) waarbij de breedte van het schuifblad simpel aangepast kan worden aan de breedte van de onderwagen.Verder kenmerkt de SK10SR zich door een uitgebalanceerd hydraulieksysteem, een motorvermogen van 8,3 pk en joysticks met servobediening. De Kobelco is door zijn eenvoudige toegankelijkheid zeer onderhoudsvriendelijk. De slangen van de bakcilinder lopen door de graafarm zodat beschadigingen tot het minimum worden beperkt.

Het verhuurbedrijf heeft al meerdere jaren deze Kobelco machines in gebruik en worden door de klanten als zeer prettige machines beoordeeld. Het was voor de heer Jan Kennis geen vraag welk merk de nieuwe minigraver moest hebben. Een Kobelco natuurlijk! Met in totaal elf medewerkers werkt Kennes Verhuurt vanuit drie locaties in Brabant. In Oss, Uden en Veghel kunt u ook als particulier terecht voor hoogwaardige gereedschappen en machines voor bouw, verbouw en tuinonderhoud. Voor een optimale service beschikt Kennes of eigen transportmiddelen. Kijk op www.kennesverhuurt.nl voor meer informatie.

Kobelco SK10SR voor Kennes Verhuurt
Kobelco SK10SR voor Kennes Verhuurt
Kobelco SK10SR voor Kennes Verhuurt