Primeur: Kobelco SK75SR voor Scholman

maandag 3 februari 2014

Jos Scholman Bedrijven uit Nieuwegein heeft uit handen van Jan van Vulpen, vestigingsdirecteur van Kemp in De Meern, de eerste Kobelco SK75SR midigraafmachine in ontvangst genomen.

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn.

De nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

Jos Scholman Bedrijven
Jos Scholman Bedrijven is al meer dan 35 jaar actief op het gebied van bouw- en woonrijp maken, bermen- en wegenonderhoud, sport- en cultuurtechniek, plein- en straatreiniging, onderhoud waterwegen, openbare groenvoorziening, natuur en landschapsbouw en grondslag voor paardensport. Met meer dan 180 medewerkers, nemen zij vakkundig werken aan in Nederland en Duitsland. Kijk op www.josscholman.nl voor meer informatie.

Kobelco SK75SR - Jos Scholman
Kobelco SK75SR - Jos Scholman