Primeur: KOBELCO SK85SR voor Smits

donderdag 6 februari 2014

Primeur: KOBELCO SK85SR voor Smits

Kraanverhuur Smits uit Leerdam heeft uit handen van Folkert Smeets, Sales Manager bij Kemp in De Meern, de eerste KOBELCO SK85SR midigraafmachine in ontvangst genomen. Deze KOBELCO vervangt een tweetal KATO's HD307 met gemiddeld 13.000 uur op de teller en de hele familie Smits is blij met de nieuwe KOBELCO SK85SR!

KOBELCO's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn.

Ook de nieuwe KOBELCO SK85SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco in combinatie met de zwenkende giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

Kraanverhuur Smits
Leo Smits is al ruim 26 jaar met eigen materieel actief in de grondverzetwereld. Smits is voornamelijk werkzaam voor Aannemingsbedrijf C.M. Baars & Zn b.v. uit Nieuwland, welke actief is op het gebied van civiele en infra-projecten.

KOBELCO SK85SR - Leo Smits
KOBELCO SK85SR - Leo Smits
KOBELCO SK85SR - Leo Smits
KOBELCO SK85SR - Leo Smits