Martens Metaal Recycling kiest weer voor Atlas

woensdag 20 februari 2013

Onlangs is er een nieuwe Atlas 350MH afgeleverd bij Martens Metaal Recycling B.V. in Nijmegen.

De kenmerkende Atlas 350MH is in Nijmegen de prefecte machine gebleken naast de Atlas 1804i en 270MH welke al enkele jaren naar volle tevreden tevredenheid werken op de werf in Nijmegen. De nieuwste machine is aangeschaft ter vervanging van een Atlas 1804i uit 2005.

Deze 35 ton wegende industriemachine is onder andere voor Martens Metaal Recycling voorzien van een hoofdarm van 8,7 meter, knikarm van 6,9 meter, 2 meter liftcabine, slangbreukbeveiliging, Turbo II filter en extra werkverlichting. Verder is deze machine voorzien van een rechts/links draaiende koelvin en een nieuwe Atlas poliep grijper.

De Atlas 350MH is voorzien van een Deutz Tier 4i (Stage 3B) 6 cilinder turbodieselmotor met turbo intercooler welke een vermogen opbrengt van circa 245 pk. De pompopbrengst van deze machine is 610 ltr./min en zodoende kan er een hefcapaciteit worden bereik van 14.800KG.

Metaal en ijzer wordt vakkundig verwerkt en overgeslagen in Nijmegen door Martens Metaal Recycling B.V., zij is van origine een familiebedrijf en staat op dit moment onder leiding van twee neven. In april van dit jaar hoopt het bedrijf haar 30 jarig jubileum te vieren en met circa 30 medewerkers een eigen transport afdeling is het bedrijf een uitstekende partner voor vele bedrijven in Nederland en Duitsland.

Bij de aflevering werden de sleutels overhandigd door Hans van Nes, vertegenwoordiger bij Hans van Driel. Hans van Nes vat kort samen hoe deze order tot stand is gekomen; "De aflevering van deze machine aan Martens Metaal Recycling B.V. is een logisch gevolg van heldere communicatie en de juiste prijs/kwaliteit verhouding."

Martens Metaal Recycling kiest weer voor Atlas
Martens Metaal Recycling kiest weer voor Atlas
Martens Metaal Recycling kiest weer voor Atlas
Martens Metaal Recycling kiest weer voor Atlas