Primeur voor F. Riethorst V.O.F. met nieuwe Atlas 200MH Tier4i

woensdag 16 januari 2013

Onlangs is bij F. Riethorst V.O.F. in Doetinchem een nieuwe Atlas 200MH afgeleverd.
De Atlas 200MH is geleverd door Sloot Didam B.V., officieel dealer van Atlas mobiele graafmachines voor Hans van Driel B.V.

Deze 20 ton wegende industriemachine is onder andere voorzien van een hoofdarm van 6 meter, knikarm van 4 meter, 6,4 ton contragewicht, volrubber banden, hydraulische liftcabine (2 meter), slangbreukbeveiliging, centraal smeersysteem en extra werkverlichting. Verder is de Atlas 200MH voorzien van een links- en rechtsdraaiende koelvin, Turbo II filter en cabine bescherming. Ook deze machine is (natuurlijk) uitgevoerd in volledig oranje kleurstelling met grijze onderwagen.

F. Riethorst V.O.F. heeft met deze machine tevens een primeur, deze machine is namelijk voorzien van de nieuwste Deutz motor (143 pk) met standaard roetfilter en daardoor voldoet ook deze motor aan de strenge Tier4i normen.

 De Atlas 200MH kenmerkt zich onder andere door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting met o.a. de verwarmde en luchtgeveerde stoel welke op gewicht kan worden ingesteld.

Voor Hans van Driel B.V., Sloot Didam B.V. en F. Riethorst V.O.F. is de aflevering van deze machine een goed voorbeeld van service, vertrouwen en loyaliteit waarop de langdurige relatie tussen de bedrijven gebouwd is

Primeur voor F. Riethorst V.O.F. met nieuwe Atlas 200MH Tier4i