Sloot Didam levert Atlas 200MH aan Doornberg Recycling

donderdag 31 januari 2013

Onlangs is bij Doornberg Recycling in Vorden een nieuwe Atlas 200MH afgeleverd.
De Atlas 200MH is geleverd door Sloot Didam B.V., officieel dealer van Atlas mobiele graafmachines 

Deze 20 ton wegende industriemachine is onder andere voorzien van een hoofdarm van6 meter, knikarm van4 meter, volrubber banden, hydraulische liftcabine (2 meter), slangbreukbeveiliging, centraal smeersysteem en extra werkverlichting. Verder is de Atlas 200MH voorzien van een links- en rechtsdraaiende koelvin .

De Atlas 200MH kenmerkt zich onder andere door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting met o.a. de verwarmde en luchtgeveerde stoel welke op gewicht kan worden ingesteld.

Doornberg Recycling  vertrouwd al jaren op Atlas, deze Atlas 200MH vervangt een Atlas 1505 en mede doordat deze machine zeer goed functioneerde is wederom gekozen voor een Atlas. Vooral bij het laden van hoge containers is het overzicht zeer verbeterd ten opzichte van de 'oude' machine door de hydraulische liftcabine welke de machinist op ruim 4 meter hoogte kan brengen.

Doornberg recycling is een specialist in de recycling van rubber, ook verwerken zij kunststof en metaal. Hierbij staan service en klantgerichtheid  hoog in het vaandel. Doornberg Recycling is  gecertificeerd door o.a. de NIWO (NL) en OVAM (België) en verwerker van alle rubbersoorten zowel gevulkaniseerd als ongevulkaniseerd.

Veel van de rubbersoorten worden in de shredder verkleint om uiteindelijk te worden verwerkt tot rubbergranulaat, welke bijvoorbeeld weer gebruikt wordt voor het maken van rubbertegels, het instrooien van kunstgrasvelden of verwerkt wordt in fluisterasfalt.

Door hun diversiteit  en kennis is Doornberg Recycling uw adres voor rubberrecycling.

Samen met de recent afgeleverde MAN TGX 26.400 6x2-4 BL met VDL kabelsysteem is het machinepark weer up-to-date bij Doornberg Recycling!

www.doornberg-recycling.com

www.slootbv.nl

Sloot Didam levert Atlas 200MH aan Doornberg Recycling
Sloot Didam levert Atlas 200MH aan Doornberg Recycling