TEREX TL120 wiellader voor Shovelverhuurbedrijf E.V.H.

maandag 11 november 2013

Shovelverhuurbedrijf E.V.H. uit Delft heeft onlangs, bij Hans van Driel B.V. in Tiel, een nieuwe TEREX TL120 Tier4i compacte wiellader in ontvangst genomen.

Deze vernieuwde compacte wiellader van 7,1 t heeft een motorvermogen van 101 pk en een maximale kieplast van 5.000 kg. Naast nieuwe elektronica en dashbord is ook het geluidsniveau behoorlijk verminderd van 76 naar 71 dB(A) in de cabine. Ook nieuw is het ladeframe zodat de machinist meer zicht heeft op de werkzaamheden. De TEREX TL120 is door Hans van Driel voorzien van o.a. een hydraulische snelwissel, slangbreukbeveiliging op hef- en kipcilinder, Lincoln centrale smering, en afgeleverd met Dunlop 405/70 R20 SPT9.

Uit de compacte TL-serie kunt u kiezen uit meerdere wielladers met krachtige prestaties en een zwenklader. De prestaties en afmetingen van de afzonderlijke types bouwen op elkaar voort en zijn steeds exact op elkaar afgestemd. Het leveringsprogramma omvat van de kleine en extreem wendbare TL65, die bijvoorbeeld veelvuldig wordt ingezet door tuinbouwbedrijven, tot de grote en bijzonder prestatiesterke TL120. 

Kijk op www.hansvandriel.nl voor meer specificaties.

TEREX TL120 - EVH
TEREX TL120 - EVH
TEREX TL120 - EVH