Over ons

Hans van Driel B.V. vormt samen met de Kemp Groep, Kemp | Hamme BVBA en Huur&Stuur B.V., Reesink Construction Equipment. Kijk op www.reesink.com voor meer informatie.

Profiel Reesink Construction Equipment
Reesink Constructie Equipment (RCE) biedt een zeer compleet programma grondverzetmateriaal en aanverwante producten ten behoeve van de grond- weg- en waterbouw vanuit vijf vestigingen in de Benelux. RCE onderscheidt zich in de markt door een hoog service-niveau. Grote A-merken als Kobelco, Atlas, Terex, IHI, KATO en Canycom behoren tot het leveringsprogramma. Daarnaast beschikt RCE over een sterk groeiende verhuurtak: Huur&Stuur. Dit is een in Nederland opererende verhuurder van grondverzetmaterieel zonder machinist en specialist in uitrustingsstukken.

Meer informatie Hans van Driel B.V.
Hans van Driel is distributeur in Nederland van de merken Atlas, Terex en Bergmann en levert kwalitatief hoogwaardige bouw-, grondverzet-, spoor-, overslag- en recyclingmachines. Door nauwe samenwerking met de Kemp Groep kunt u bij ons ook terecht voor Kobelco graafmachines. Nieuw, verhuur of gebruikt, alles is mogelijk. Met financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een 24/7 storingsdienst biedt Hans van Driel u een solide totaaloplossing. Onder de vlag van Royal Reesink vormen Hans van Driel B.V., de Kemp Groep en Kemp | Hamme BVBA samen Reesink Construction Equipment.