Ton Drost na 46 jaar nu echt met pensioen

Ton Drost is officieel al een aantal jaren met pensioen. Desondanks heeft hij Hans van Driel nog enige jaren ondersteund met diverse werkzaamheden en zijn jarenlange kennis en ervaring. 

Meer lezen

BAUMA 2019

Van maandag 8 april tot en met zondag 14 april is München de place-to-be. Op de stands van onze merken is altijd een Nederlands sprekende verkoopadviseur aanwezig. Wij hopen u graag te mogen begroeten op de BAUMA!

Meer lezen

Schaeff blijft!

Schaeff wielladers en bandenkranen blijven leverbaar onder de naam Schaeff.

Meer lezen

Introductie Kobelco SK75SR-7

In reactie op de toenemende vraag naar middelgrote graafmachines (<10 ton) in Europa en feedback van dealers op de SK75SR-3 introduceert Kobelco de volledig nieuwe SK75SR-7...

Meer lezen

Hans van Driel B.V. present op RailTech Europe 2019

RailTech Europe 2019 vindt plaats op 26, 27, 28 Maart 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Meer lezen

Infra Relatiedagen Hardenberg

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt.

Meer lezen

Open Dagen Kemp en Hans van Driel

UITNODIGING: 27, 28 en 29 december 2018 - De Meern

Meer lezen

De Bruycker-Kemp: De krachten gebundeld!

De handelsnamen De Bruycker en Kemp | Hamme van Reesink Construction Equipment Belgium BVBA, gaan in de toekomst verder onder de handelsnaam De Bruycker-Kemp.

Meer lezen

Terugblik TKD 2018 - Kemp Groep en Hans van Driel

Met trots kijken wij terug op de TKD in Almere op 31 mei, 1 en 2 juni 2018. Op de stands van de Kemp Groep en Hans van Driel stonden de machines er weer keurig bij.

Meer lezen

Nieuwe privacy regelgeving Hans van Driel B.V.

Vanaf 25 mei 2018 veranderen de spelregels over de omgang met persoonsgegevens. Als gevolg daarvan heeft Hans van Driel B.V. haar privacyverklaring aangepast.

Meer lezen