U lijkt Internet Explorer te gebruiken. Omdat Microsoft Internet Explorer niet meer volledig ondersteunt, kan het ook zijn dat onze website niet optimaal functioneert. Voor optimaal gebruik van onze website adviseren we u een modernere browser te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox.

Jubilaris Edgar Leeuw

Edgar Leeuw werkt alweer 12,5 jaar bij Hans van Driel in Tiel. 

Meer lezen

Jubilaris Luke van Lith

Luke van Lith werkt alweer 12,5 jaar als monteur bij Hans van Driel in Tiel.

Meer lezen

De configurator blijft uitbreiden!

Nadat Reesink Construction Equipment NL B.V. eerder de configurator van Kobelco en Atlas lanceerde, zijn nu ook de BOMAG walsen toegevoegd. Met deze configurator is iedereen in staat om in een aantal stappen zijn droommachine samen te stellen. Houd ons in de gaten, want andere merken en typen volgen: We blijven uitbreiden!

Meer lezen

De configurator is nu online!

Stel je eigen graafmachine samen

Een vertegenwoordiger langs laten komen om de uitvoering van de nieuwe machine door te spreken… Of stel je je graafmachine liever in alle rust zelf samen? Nu heb je de keuze!

Meer lezen

Van Tetering en Hans van Driel samen verder

Door de overname van Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. uit Steenbergen door Royal Reesink B.V. slaan Van Tetering en Hans van Driel B.V. de handen ineen. Lees hier het officiële persbericht.

Meer lezen

Terugblik Open Dagen Hans van Driel Ommen

Het team van Hans van Driel in Ommen wil alle bezoekers heel hartelijk danken voor hun bezoek aan de Open Dagen.

Meer lezen

Open Dagen Hans van Driel in Ommen

25 en 26 oktober 2019 – Open Dagen Hans van Driel B.V. in Ommen.

Een fikse verbouwing. Nieuwe gezichten. Nieuwe modellen. De toevoeging van A-merken aan ons leveringsprogramma. Uitbreiding van ons verhuurprogramma. Reden genoeg voor een bezoek.

Meer lezen

45-JARIG JUBILEUM COBI VAN GESSEL!

Meer lezen

Ton Drost na 46 jaar nu echt met pensioen

Ton Drost is officieel al een aantal jaren met pensioen. Desondanks heeft hij Hans van Driel nog enige jaren ondersteund met diverse werkzaamheden en zijn jarenlange kennis en ervaring. 

Meer lezen

BAUMA 2019

Van maandag 8 april tot en met zondag 14 april is München de place-to-be. Op de stands van onze merken is altijd een Nederlands sprekende verkoopadviseur aanwezig. Wij hopen u graag te mogen begroeten op de BAUMA!

Meer lezen