U lijkt Internet Explorer te gebruiken. Omdat Microsoft Internet Explorer niet meer volledig ondersteunt, kan het ook zijn dat onze website niet optimaal functioneert. Voor optimaal gebruik van onze website adviseren we u een modernere browser te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox.

Hans van Driel in Ommen groeit door!

Mede door het groeiend aantal huurklanten en oplopende verkopen van nieuw materiaal heeft Hans van Driel in Ommen een vrachtwagen aangeschaft en een nieuwe chauffeur aangenomen. 

Meer lezen

Registratie-, kentekenplaat- en APK-plicht

Per 1 januari geldt er een kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen. Mobiele graafmachines en trekkers die op de openbare weg harder rijden dan 25 kilometer per uur moeten vanaf januari 2021 een kenteken hebben.

Meer lezen

Jubilaris Edgar Leeuw

Edgar Leeuw werkt alweer 12,5 jaar bij Hans van Driel in Tiel. 

Meer lezen

Jubilaris Luke van Lith

Luke van Lith werkt alweer 12,5 jaar als monteur bij Hans van Driel in Tiel.

Meer lezen

De configurator blijft uitbreiden!

Nadat Reesink Construction Equipment NL B.V. eerder de configurator van Kobelco en Atlas lanceerde, zijn nu ook de BOMAG walsen toegevoegd. Met deze configurator is iedereen in staat om in een aantal stappen zijn droommachine samen te stellen. Houd ons in de gaten, want andere merken en typen volgen: We blijven uitbreiden!

Meer lezen

De configurator is nu online!

Stel je eigen graafmachine samen

Een vertegenwoordiger langs laten komen om de uitvoering van de nieuwe machine door te spreken… Of stel je je graafmachine liever in alle rust zelf samen? Nu heb je de keuze!

Meer lezen

Van Tetering en Hans van Driel samen verder

Door de overname van Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. uit Steenbergen door Royal Reesink B.V. slaan Van Tetering en Hans van Driel B.V. de handen ineen. Lees hier het officiële persbericht.

Meer lezen

De Bruycker-Kemp: De krachten gebundeld!

De handelsnamen De Bruycker en Kemp | Hamme van Reesink Construction Equipment Belgium BVBA, gaan in de toekomst verder onder de handelsnaam De Bruycker-Kemp.

Meer lezen

Directiewisseling Kemp Groep en Hans van Driel

Vrijdag 1 september heeft er een directiewisseling plaatsgevonden bij de Kemp Groep en Hans van Driel B.V. Ben Kemp gaat zich focussen op de nieuw opgerichte Reesink Construction Equipment tak in België en maakt zo plaats voor drie nieuwe directeuren in Nederland.

Meer lezen