Vrijdag 1 september heeft er een directiewisseling plaatsgevonden bij de Kemp Groep en Hans van Driel B.V. Ben Kemp gaat zich focussen op de nieuw opgerichte Reesink Construction Equipment tak in België en maakt zo plaats voor drie nieuwe directeuren in Nederland.

Nieuwe rolverdeling
Arthur Plomp zal als directeur leiding gaan geven aan Hans van Driel B.V. in Tiel, Ommen en Valkenburg. Folkert Smeets is vanaf 1 september de directeur van de Barend Kemp B.V. en Huur & Stuur B.V. met vestigingen in De Meern en Bergschenhoek. Frank Frijlink zal voortaan de functie van directeur Reesink Construction Equipment in Nederland gaan bekleden. De nieuwe directieleden zijn al vele jaren werkzaam binnen de organisatie en spraken de wens uit om het bedrijf verder te ontwikkelen en daarbij de cultuur en de eigen identiteiten met zorg te bewaken.

Officieel gepresenteerd
Onder toeziend oog van familie, vrienden en medewerkers van Kemp, Hans van Driel en Kemp Hamme werd in Restaurant De Markies in Woerden de nieuwe directie officieel gepresenteerd. Helga van Leur, voormalig weervrouw van RTL, presenteerde op enthousiaste wijze de avond en nam in een interviewvorm de nieuwe directie en Ben Kemp met openhartige en scherpe vragen flink onder vuur. Ben Kemp overhandigde door middel van een bronzen beeld symbolisch het vertrouwen in de nieuwe directie.

Reesink Construction Equipment België
Na het officiële gedeelte nam Gerrit van der Scheer, CEO van Royal Reesink, het woord en prees hij Ben Kemp voor zijn geleverde prestaties en sprak het vertrouwen uit dat de Reesink Construction Equipment tak in België onder leiding van Ben Kemp vast en zeker een groot succes gaat worden. Ben Kemp is hiermee zeker niet van het toneel verdwenen.

Feest
Als afsluiting verraste Ben Kemp de gasten met een optreden van Frans Duijts. De zanger van het Nederlandstalige lied en woonachtig in Tiel is geen onbekende van Hans van Driel. Hij kwam als kleine jongen al regelmatig langs op de locatie aan de Marconistraat om graafmachines te bekijken.